Akcija!!! 3u1 Book Scout Breeze Elite

Redovna cijena

8.415,00 kn

Vaša cijena

6.732,00 kn


Ili kod ovlaštenih PARTNERA

Akcija!!! 3u1 Book Scout Breeze Elite

Nova "Breeze" kolekcija je uvrštena u postojeću "Elite" liniju i predstavlja nov standard u odabiru materijala. Upoznajte nova kolica od Thermore materijala za kontrolu temperature a izgledom sporskog glamura za 2018. Peg Perego Book Scout Breeze Elite kolica, su nova Book Plus kolica, u izvedbi na tri kotača istih dimenzija, po uzoru na sportska Book Cross kolica. Konstrukcija sa posebnim "off road kotače" istih dimenzija, kao i kožni upravljač. Zadržavaju sva odlična svojstva i karakteristike standardnih Book Plus konstrukcija. Izuzetno su okretna i pogodna za sve terene. Atraktivnog dizajna, modernih boja, vrlo kompaktna i jednostavna za korištenje.

Peg Perego Book Scout Breeze 3u1 dječja kolica namijenjena su za dijete od rođenja do 4 godine života. Boje Breeze nježne su boje i isticat će Vas iz mase ostalih kolica.

U kompletu kolica 3u1 Scout Breeze je uključeno: sportsko sjedalo, Primo Viaggio SL i-size autosjedalica (grupa 0+), Navetta Elite košara, torba s podlogom za presvlačenje, konstrukcija Book Scout (mat crna), navlaka za kišu, košara za stvari.

Peg Perego Book Scout konstrukcija kolica ima 3 crna gumena kotača promjera 26cm. Na stražnjim kotačima nalazi se kočnica, a kočenjem pomoću bilo koje koče se oba kotača. Prednji kotač je rotirajući za 360 stupnjeva, a koči se u jedan položaj pomoću prekidača na konstrukciji. Vrlo čvrsta i lagana konstrukcija izrađena je od aluminijske legure, a ručka je spojena kako bi olakšala upravljanje jednom rukom. Ručka je presvučena kožom i može se podešavati po visini. Dok je sklapanje i rasklapanje konstrukcije moguće s jednom rukom i preklapaju se kao ˝knjiga˝. Velika shopping košara omogućuje nošenje svih potrepština koje Vam trebaju za vrijeme šetnje.

Peg Perego Pop Up sportsko sjedalo skida se i postavlja na konstrukciju kolica jednim potezom, odnosno na jedan klik i okreće u oba smjera vožnje. Preklapa se zajedno s Book Scout konstrukcijom kolica i tako sklopljena zauzimaju malo prostora. Na sportskom sjedalu je podesivi naslon za noge, a navlaka za noge skida se s košare i koristi se na sjedalu. Za udobnost tijekom spavanja tu je i podesivi naslon za leđa od sjedećeg do ležećeg položaja. Dijete u sjedalu je vezano sistemom sigurnosnih pojasa u 5 točaka, koji osiguravaju veću pokretljivost djeteta. Prečka na kolicima za veću zaštitu djeteta može se otkačiti kako bi lakše stavili dijete ili u potpunosti skinuti ukoliko je nepotrebna. Moderno dizajnirana kupola na sjedalu štiti dijete od svih neželjenih vremenskih utjecaja: kiše, vjetra, sunca, na njoj se nalazi dio s mrežicom kako bi mogli videti dijete. Kupola ima dodatnu tendicu koja se izvlaći prema naprijed za veću zaštitu, koja sa strane ima mrežasti dio zbog protoka zraka.

Dimenzije kolica (DxŠxV): 104,5 x 65 x 117,5 cm
Dimenzije sklopljenih kolica: 90 x 63 x 40,5 cm
Težina kolica sa sportskim sjedalom: 11,2 kg

Primo Viaggio SL autosjedalica (grupa 0+)
Sigurnost djeteta uvijek je na prvom mjestu, a odabirom Peg Perego Primo Viaggio SL autosjedalice zadovoljit ćete svoje potrebe. Ova autosjedalica u lipnju 2013. godine u kombinaciji s Isofix bazom osvojila je maksimalnih 5 zvjezdica prema testovima najpriznatijih svjetskih agencija za sigurnost: ADAC, OAMTC, Stiftung Warentest i TCS. Zato možete biti sigurni da vozite dijete u jednoj od najsigurnijih autosjedalica na tržištu.

Grupa 0+ znači da je namijenjena djeci od 0-13 kg, približno godine dana. Zaštitu i sigurnost pruža i naslon za glavu koji je dizajniran kako bi smanjio jačinu udarca u djetetovu glavu i vrat u slučaju bočnog sudara. Osim toga sigurnosti pridonose i sigurnosni pojasevi s 3 točke učvršćivanja. Možemo naglasiti i podesivu kupolu kao zaštitu od sunca jer u sebi ima integriranu zaštitu od UV zračenja (UPF 50+). Udobnost je druga najvažnija karakteristika koja je važna roditeljima, a ona je osigurana pamučnom tkaninom u unutrašnjosti i anatomskim jastukom za novorođenče koje se uklanja kada dijete naraste do otprilike 6-7 mjeseci. Važno je naglasiti da Primo Viaggio SL autosjedalica ima i podesivi naslon za leđa i glavu koji prati rast djeteta, a tu je i ručka za nošenje koja je podesiva u nekoliko položaja.

Instalacija autosjedalice u automobil može ići pomoću sigurnosnih pojaseva od vozila ili pomoću Belted baze, ali i pomoću Isofix baze.

Dimenzije autosjedalice (DxŠxV): 60 x 43 x 65 cm
Težina: 3,8 kg

Košara Navetta Elite
Košara Nevetta Elite namijenjena je za bebe od rođenja do 10 kg težine, a unutrašnji pamučni materijal pruža udobnost Vašem djetetu. Košara se jednostavno postavlja i skida s konstrukcije kolica što će Vam omogućiti ugodne šetnje s bebom od njenog samog rođenja. Kožna ručka integrirana je u kupolu košare koja zajedno s presvlakom za noge štiti bebu od neželjenih vremenskih utjecaja: kiše, vjetra, sunca. Na kupoli se nalazi cif čijim otvaranjem pružate dodatnu prozračnost djetetu. Osiguranu udobnost djeteta povećavaju i 4 ventilacijska otvora koja se nalaze na samoj podnici košare, oni osiguravaju prozračnost tijekom ljetnih dana kada su otvoreni, a preko zime zatvoreni i tako osiguravaju toplinu bebi. Osim toga blago zaobljena košara omogućit će Vam lagano ljuljuškanje i uspavljivanje bebe, a skrivene nogice na dnu košare podižu je nekoliko centimetara iznad zemlje i tako postaje stabilna. Na ovaj način može Vam poslužiti kao prijenosni krevetić za bebu jer je dovoljno velika i široka.

Dimenzije košare:
- unutarnje (DxŠ): 70 x 32 cm, vanjska (DxŠxV): 87 x × 45 × 63 cm
Težina košare: 5,5 kg

 

Podijeli s prijateljima:

Galerija